Warning! Use a VPN When Downloading Torrents!
Your IP Address is . Location
Your Internet Provider can see when you download torrents! Hide your IP Address with a VPN
ProStyleX warns: You must use ProStyleX VPN to hide your torrenting. It's FREE HIDE ME NOW
Xvid/x264



First Cams

Non-English

Music

Site Friends
      ETTV

      Torrentz2

      GloDLS

      IGGGAMES

      Free Courses Online

      OneHack


Site Issues > Found a Bug? Report it here.
Forums / Site Issues / Found a Bug? Report it here.  Search · View New Posts · Mark All Read

<< Prev  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   Next >>


  
  B4ND1T69Moderator Site FriendLoverSupermanManSunPosted: 2021-08-16 14:25:32 (2 months ago)



Posts: 48

United Kingdom


marvelandc wrote:

hello mods my uploaded torrent is not working it says file not found . BuT this site -- https://prostylex.org/torrents-details.php?id=637186&hit=1 it doesnot works ,but in other site it works -- https://1337x.to/torrent/4954024/Minions-Shorts-2021-720p-1080p-ABH-marvelanddc/https://angietorrents.cc/details.php?id=459466 so i humbly requst you to look into my matter

Hi marvelandc
 The link is working for me >> https://prostylex.org/torrents-details.php?id=637186&hit=1
https://prostylex.org/torrents-details.php?id=637186  << gives you this.(without the &hit=1)
It may have been a temporary indexing glitch with it being a new upload...?...not sure to be honest.
Seems to have been fixed, whatever it was. :good:

  2   
Who like this post - Prom3th3uS, Beowulf  

  
  gerald99VIP Site FriendSuper LoverSunPosted: 2021-08-20 21:35:06 (2 months ago)



Posts: 29

unknown


I'm still having problem.
Click on site link, cloudflare checking browser and sits there constantly refreshing page.
4 days now not able to login using Epic Browser.  All other sites no problem.
Having to use Chrome to access site, not liking that all.



Last edited by: gerald99 on 2021-08-31 18:59:05


  3   
Who like this post - Prom3th3uS, B4ND1T69, Beowulf  

  
  gerald99VIP Site FriendSuper LoverSunPosted: 2021-08-31 18:59:28 (1 month ago)



Posts: 29

unknown


Update: Added info,
Still unable to access site via Epic browser.

Page continues to refresh.


Click on Cloudflare link and get this.


  2   
Who like this post - B4ND1T69, Beowulf  

  
  TEZVIP Site FriendSupermanSunPosted: 2021-09-06 02:41:29 (1 month ago)



Posts: 3

unknown


gerald99 wrote:

Update: Added info,Still unable to access site via Epic browser.Page continues to refresh.Click on Cloudflare link and get this.

I've been getting the exact same thing and then some, it comes and goes,
sometimes you can fix it by clearing browser history and flushing dns, mostly NOT.
Out of the very few sites that even use browser check, this is the only site where this problem occurs.


  2   
Who like this post - gerald99, B4ND1T69  

  
  B4ND1T69Moderator Site FriendLoverSupermanManSunPosted: 2021-09-09 08:56:11 (1 month ago)



Posts: 48

United Kingdom


Techs have been made aware of the issue guys :good: thanks for the reports and updates:-)
The ClownFair browser-checker does appear to be aggressive at times:rant:
The only thing i found that helps is to have NOTHING else running on your browser when you open the site...it seems to poo itself a lot when there are other tabs open or if your doing other things at the same time as opening the site.
Hope this helps until the issue is resolved and the Clowns find somewhere else to set up their Fair:ok:

  4   
Who like this post - gerald99, Prom3th3uS, Beowulf, Alien25  

  
  gerald99VIP Site FriendSuper LoverSunPosted: 2021-09-10 13:38:31 (1 month ago)



Posts: 29

unknown


Thanks B4ND1T69,
but, now using Opera, have to do the captcha just to get access to the site :helpme:

Last edited by: gerald99 on 2021-09-10 13:42:14


  2   
Who like this post - B4ND1T69, Beowulf  

  
  B4ND1T69Moderator Site FriendLoverSupermanManSunPosted: 2021-09-11 09:49:05 (1 month ago)



Posts: 48

United Kingdom


gerald99 wrote:

Thanks B4ND1T69,but, now using Opera, have to do the captcha just to get access to the site :helpme:

Just guessing here as i don't actually use it...but Opera has a built in VPN which may trigger an ultra-sensitive ClownFair check. I turned my VPN on to try the connection and got the capcha page myself :dash:
I'm using Fox here.

  2   
Who like this post - gerald99, Beowulf  

  
  gerald99VIP Site FriendSuper LoverSunPosted: 2021-09-13 13:52:54 (1 month ago)



Posts: 29

unknown


Yeah Opera vpn is crap.  

As of this morning I'm logged-in using epic browser(:
Well see how it goes next time I try to log-in.

  3   
Who like this post - Prom3th3uS, B4ND1T69, Beowulf  

  
  gerald99VIP Site FriendSuper LoverSunPosted: 2021-09-14 19:42:24 (1 month ago)



Posts: 29

unknown


Well, the problem seems to be no more using Epic browser to login!

Much appreciation to the one who made this happen:sponge: :super:

  2   
Who like this post - Prom3th3uS, B4ND1T69  

<< Prev  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   Next >>




Powered by TT | Page Generated In 4.076817 secs.
| RSS Feed | Feed Info